Hirdetés

Megjelent, majd el is tűnt a Logan Paulról szóló játék az Xbox Store-ról

|

Valaki készített egy eléggé ízléstelen játékot a nagy botrányt kavaró videósról, de a Microsoft gyorsan lépett az ügy kapcsán.

Hirdetés

Futótűzként terjedt január elején a hír, hogy egy népszerű youtuber, Logan Paul egy videóban mutatta be, ahogy társaival az Aokigahara erdőben rátaláltak valakire, aki öngyilkos lett. Az eset nagy port kavart, és a téma alapján készült egy játék is, ami értelemszerűen ütközött a Microsoft elveivel, így eltávolították a digitális piactérről.

Hirdetés

A TT Games közösségi menedzsere, Bearskopff talált rá az Xbox Store Creators Collection részén a The Suicide Forest című alkotásra. Az ízléstelen paródia hivatalos leírása alapján egy vloggert irányítva kell az öngyilkosságokról elhíresült Aokigahara erdőben halottakat keresni, hogy ezzel növeljük a nézettségünket. Miután kiderült a dolog, a Microsoft gyorsan lépett, és eltávolította a játékot az Xbox Store-ról.

Bizony vannak olyan témák, amelyeket komolyan kell venni, és nem szabad viccet csinálni belőlük. Ha valaha úgy éreznétek, hogy segítségre van szükségetek, ne habozzatok felhívni a krízishelyzetben lévőknek létrehozott 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)