Hirdetés

Logan Paul reagált a játékába fektetők pénzének lenyúlásával kapcsolatos vádakra

|

Az influencer nem hagyta szó nélkül Coffeezilla vádjait, aki szerint átverte és meglopta a CryptoZoo játékosait.

Hirdetés

Az ominózus öngyilkos erdő óta eltelt öt évét Logan Paul azzal ünnepelte, hogy nyakába vett egy újabb drámát. Elindított egy CryptoZoo nevű projektet, ami elvileg egy játék, melyben NFT tojásokat keltethetünk ki, hogy gyűjtögessük és cserélgessük azokat. A gond csak az, hogy az alkotás sosem készült el, és a csapat jelentős része megpattant a befektető crypto vásárlók pénzével.

Stephen "Coffeezilla" Findeisen egy háromrészes sorozatban szedte szét a projektet és annak tagjait, de a reflektorfényben nyilván Logan Paul volt. Elvégre neki volt a legnagyobb elérése, ő reklámozta és vezette az egészet, emiatt a felelőssége sem megkerülhető. Az influencer két hétnyi hallgatás után végre előmerészkedett, hogy válaszokat kínáljon a CryptoZoo látszólagos bedőlése után.

Hirdetés

A gond csak az, hogy a videójában mással sem foglalkozott, mint Stephen forrásainak diszkreditálásával. Amikor épp nem pereskedéssel fenyegetőzött, vagy szánalmas kommenteket dobált, akkor azt magyarázta, hogy "igen, ő és ő bizony rossz ember, de én aztán nem".

Az online reakció pont annyira volt erős, mint gondolhatjátok. Az emberek nem győzik kifigurázni Logan Paul hozzáállását az egészhez, és sokan rámutattak a tényre, miszerint akár véletlenül, akár szándékosan, bizony a videós csalókat vett fel egy NFT projekthez, ami már a puszta természete miatt is veszélyes terep.

Az influencer azzal fejezte be a videóját, hogy "mindenki nyugodjon meg, a CryptoZoo el fog készülni, és a játék bizony működni fog" és meg is nevezte a 2023-2024-es megjelenési intervallumot. Kérdés, hogy a károsultak megelégednek-e ennyivel, vagy esetleg jogi útra terelik a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)