Hirdetés

Madden NFL 18 - a játék szerint ez a csapat nyeri a Super Bowl LII-t

|

Itthoni idő szerint február 5-én hajnalban összecsap a New England Patriots és a Philadelphia Eagles. Mint minden évben, az EA most is lejátszatta a meccset az aktuális Madden játékkal.

Hirdetés

Általában elég ügyesen tippeli meg a Madden NFL játékai mögött futó mesterséges intelligencia az egyes meccsek végkimenetelét. Tizennégy alkalomból mindössze négyszer lőtt mellé, 2015-ben pedig nem csak a győztest, az eredményt is sikerült eltalálnia.

Hirdetés

Az ötvenkettedik Super Bowl-on a New England Patriots és a Philadelphia Eagles mérkőzik meg. A Pats győzelmét eddig a rendszer egyszer nem találta el, épp tíz éve, a Giants elleni meccsen, amikor úgy számolt, 38-30-ra nyer a Patriots, viszont a végeredmény 17-14 lett a Giants javára.

Lement az idei szimuláció is, melynek eredménye egy utolsó pillanatos, 24-20-as győzelem lett a Patriots részéről. A legszebb pillanatokat alább láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)