Hirdetés

Többen is meghaltak, mikor lövöldözés tört ki egy Madden NFL versenyen (frissítve)

|

Jacksonville-ben, Florida államban történt meg a tragédia a mai napon. A lövöldöző jelenlegi információink szerint szintén indult a versenyen.

Hirdetés

Frissítés: A helyi seriffhivatal közleménye szerint három halottat azonosítottak a helyszínen, közülük egy maga a támadó. Összesen 13 áldozata van a támadásnak, közülük 11-et golyó sebesített meg, míg ketten egyéb sérüléseket szenvedtek. A támadó egyébként az a 24 éves David Katz volt, aki anno ugyanezt a Madden 17 versenyt megnyerte, most viszont már a korai szakaszban kiesett, ezt követően tért vissza fegyverrel a helyszínre.

Korábban írtuk:Jacksonville-ben található, GLHF Game Bar nevezetű e-sport bárban ma rendezték meg a Madden NFL 19 bajnokság első fordulóját, amit egy szörnyű esemény szakított félbe. Egy fegyveres támadó ugyanis hirtelen tüzet nyitott a tömegre. 

Hirdetés

Az első hírek szerint a golyózáporban négyen veszítették életüket és további 11 ember sérült meg. Az LA Times értesülései szerint a lövöldöző maga is egy játékos volt, aki elindult a tornán és végül veszített. Ezt Steven Javaruski, egy másik versenyző mondta el, és azt is hozzátette, hogy a gyilkos célba vett pár embert és legalább öt áldozatra rá is lőtt célzottan, mielőtt saját magával is végzett volna. A tragédiával kapcsolatban az EA Sports eddig annyit nyilatkozott, hogy értesültek az esetről és minden segítséget megadnak az illetékes hatóságoknak, valamint az összes érintettel együttéreznek. 

Az alábbi felvétel a helyszíni játékot rögzítette, épp Joe Rice és Eli "True" Clayton meccse zajlott. Bár a képeken nem látszik semmi a lövöldözésből, a lövések hangjait és az ezeket követő pánikot tisztán lehet hallani, úgyhogy mindenképpen csak ennek tudatában indítsátok el ezt a felkavaró videót. Ugyan csak pár képkocka erejéig, de Clayton vörös pulóverén látszik egy cikázó piros pötty, mielőtt elkapcsolnák róluk a képet. Valószínűleg ez a fegyver lézeres irányzéka volt. 

Bár a rendőrség feltételezése szerint egyetlen gyanúsítottról van csupán szó, aki önkezűleg véget vetett életének még a helyszínen, a jelenlévők közül sokan most is bujkálnak. A hatóságok arra is kérték őket, hogy maradjanak a helyükön, amíg a rendőrtisztek oda nem érnek hozzájuk, semmiképpen se kezdjenek el rohanva menekülni. 

Ahogy újabb részletek derülnek ki, frissítjük a cikket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)