Hirdetés

Mads Mikkelsen főszereplésével készülhetett volna el Hideo Kojima szuperhősös játéka

|

A projekt sajnos azért nem haladt sokáig, mert túlságosan hasonlított a The Boys sorozatra.

Hirdetés

Egészen fantasztikus sorozat a The Boys, amit nem csak merészsége és a művér, valamint más műtestnedvek korlátlan használata miatt lehet szeretni, hanem az egész "a szuperhősök nem is olyan jó fejek"-koncepció miatt is, amivel sikerült megmutatni, hogy a Marvel és a DC még nem merítette ki az összes, a témában rejlő lehetőséget.

Hideo Kojima is valami hasonlón gondolkodott, mint azt most néhány tweetjéből megtudtuk.

Hirdetés

Azt írta, hogy régóta tanakodott egy projekten, amit azért tett félre, mert a koncepciója hasonlított a The Boys sorozatéhoz. Egy különleges detektívcsapat küzdött volna legendás hősökkel a háttérben, és úgy képzelte el, hogy a főszerepet Mads Mikkelsen kapja. A szériából egyébként három részt nézett meg először, aztán még néhányat, amikor ezen a projekten agyalt. Akciójátékot szeretett volna fekete humorral, azt kifigurázva, hogy a szuperhősöket a szórakoztatóipar gyártja nagyüzemben.

Nem tudjuk még, mi lesz Kojima következő nagy dobása, de állítólag dolgozik a Death Stranding 2-n és egy horrorjátékon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)