Hirdetés

Bezárnak a hazai gamer, e-sport és geek bárok

|

A friss rendelkezések értelmében mindössze délután háromig tarthattak volna nyitva, így gyors és egységes döntést hoztak a gamer- és geekvilág bástyái.

Hirdetés

Ma Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásában bejelentette, hogy bezár az összes magyar mozi és szórakozóhely, illetve csak 15 óráig tarthatnak nyitva az éttermek, kávézók, bárok. Utóbbi kategóriába tartoznak a mi szívünknek is oly kedves gamer, e-sport és geek tavernák is, így utánajártunk, velük mi lesz a helyzet a közeljövőben. 

Hirdetés

Több ismert e-sport és geek bár közzétette már közösségi felületein a hírt, miszerint kénytelenek ideiglenesen lehúzni a rolót, a többiekkel pedig mi magunk vettük fel a kapcsolatot. Mindennek fényében kijelenthető, hogy az összes budapesti (Nyugati, Corvin, Buda), illetve a szegedi és debreceni BarCraft, a Board Game Café, a Hyp-R Zone VR és szimulátor bár, szabaduló szoba, az InGame Gamer Bar and VR arcade, az Infinity Esport Bár, az Enter Bár, és a Vault 51/37 is határozatlan ideig zárva tart. 

A budapesti BarCraftok esetében gyakorlatilag egyértelmű volt a döntés, mivel ezek a bárok 14 órakor nyithatnak ki, így a friss rendelkezések értelmében mindössze napi egyetlen egy órán át tarthattak volna nyitva. Az Enter Bar (és az elsősorban ebédidőben nyitva lévő Enter Bistro) egyébként a most induló átmeneti időszakban várhatóan házhoz szállítással igyekszik majd szolgáltatást nyújtani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)