Hirdetés

Már a Nintendo is PlayStation 4-et gyárt

|

Legalábbis a Los Angeles Times szerint. Sikerült egy nagyon kínos bakit ejteni, ami egy nyomtatott lapnál különösen nehezen javítható.

Hirdetés

A GameStar is hibázik, hiszen ki nem. Nálunk is előfordul, hogy valami többszöri átolvasás ellenére is átjut az újságírók, szerkesztők, korrektorok, grafikusok képezte rostán.

Ugyanakkor mi egyrészt nem a Los Angeles Times vagyunk, másrészt a PlayStation nem egy új márkanév, a Nintendo pedig nem tegnap alakult. Mint az a Peter Moore (Electronic Arts COO) által tweetelt fotón látszik, a legfrissebb Los Angeles Times B2-es oldalán szép nagy betűkkel, a szalagcímben a következő mondat szerepel: „A Nintendo bemutatja a fehér PlayStation 4-et", a bevezetőben pedig azt is megemlítik, hogy Pac-Man bekerült az új Super Smash Bros. játékba. A cikkhez csatolt fotón egy úriember áll egy fekete Wii U kontrollerrel a kezében, hogy a képzavar azért kellően teljes legyen. Csak hogy tisztázzuk: igen, bejelentették a fehér PlayStation 4-et, de nem a Nintendo, hanem a Sony gyártja. Vagy az LA Times tud valamit?

Rendkívül meg lennénk lepve, ha a hibáért nem esdekelnének a holnapi lapszámban.

Címkék: #nintendo
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)