Hirdetés

Már abból is kesergés van, hogy a Hogwarts Legacyban lehet majd macskákat simogatni

|

Az emberek J. K. Rowling iránt érzett gyűlöletét a varázsvilág állatkái is megsínylik.

Hirdetés

A tegnapi napon számos információ kiderült a Hogwarts Legacy játékmenetével kapcsolatban, megtudtuk például, hogy nem fogunk 1-2 óra alatt a történet végére érni, de ha úgy adódik, úszkálni is lesz lehetőségünk.

Az egyik Harry Potter tematikájú Twitter-profil osztotta meg, hogy bizony az állatokat is megsimogathatjuk majd a játékban, ami általában pozitív hullámokat gerjeszt a közösségi oldalakon, a kapcsolat J. K. Rowling és a játék között azonban ezt is beszennyezte.

Hirdetés

A @HarryPotterFilm Twitter-profil tett közzé egy rövid Hogwarts Legacy videót, amiben egy varázstanonc megsimogat egy szürke macskát. Az animáció kiváló, a grafikára nem lehet panaszunk, a bejegyzés szövegében pedig ez áll:

"Igen, megsimogathatod a macskát a #HogwartsLegacyben! @CanYouPetTheDog"

A Can You Pet The Dog Twitter-oldal évek óta lelkesen gyűjti azokat a játékokat, amikben lehetőségünk van arra, hogy megszeretgessük a különböző állatokat, miközben arra is felhívja a figyelmet, ha ez a rendkívül fontos funkció hiányzik egy produktumból.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A gyűjtemény mögött Tristan Cooper áll, aki a fentebbi bejegyzést új mélypontnak éli meg, szerinte ugyanis felháborító, hogy amit évek óta épít, és amit számtalan ember követ és szeret, arra használják, hogy népszerűsítsenek egy olyan terméket, amiből végül a transzfóbnak ítélt megnyilvánulásai miatt közutálat tárgyává vált J. K. Rowling is profitál.

Miközben az előjelek szerint a Hogwarts Legacy kiválóan fog fogyni a megjelenéskor, számos kísérlettel próbálják nehezíteni a rajtot (valahol már beszélni sem lehet róla), ezek azonban sokkal jobban fájnak a fejlesztőcsapatnak, mintsem az írónőnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)