Hirdetés

Már Budapest utcáin is megjelentek a Cyberpunk 2077 hirdetések

|

Ezek után csak nem halasztja el újra a CD Projekt Red a december 10-ére ígért premiert.

Hirdetés

Bármelyik játékkal előfordulhat, hogy kevéssel a megjelenése előtt kinyomják az azt hirdető plakátokat, elkészüljenek a délkelet-ázsiai üzemekben gyártott ruházati cikkek, emlék- és dísztárgyak, csak hogy az utolsó pillanatban beüssön a ménkű.

Remélhetőleg nem esik meg ez a csúfság a Cyberpunk 2077-tel, különben nemcsak mi lennénk roppant szomorúak, hanem annak a City Light plakátnak a megrendelői is, amit a HVG munkatársa kapott lencsevégre Óbudán, közel a Kolosy térhez.

Hirdetés

Ezen az elvileg már kőbevésett december 10-ei megjelenési dátum szerepel, és egyúttal arra is felhívja az arra sétálók figyelmét, hogy a Cyberpunk 2077 remekül játszható Xbox Series X-en és PS5-ön is.

Fotó: hvg.hu

Valószínűleg nem ez az egyetlen hirdetés a fővárosban vagy az egész országban. Ha esetleg valahol ti is belefuttok egy másikba, osszátok meg velünk kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)