Hirdetés

Már egy weboldal emlékeztet rá: Logan Paul hazudott, nem adta vissza az NFT-vel átvert emberek pénzét

|

1,3 millió dollárt kellene visszafizetnie Logan Paulnak, de csak nem akar összejönni a dolog.

Hirdetés

Ne lepődjetek meg, ha a CryptoZoo cím semmi sem mond nektek, hiszen végül nem jelent meg kész formában Logan Paul NFT-alapú, play-to-earn "játéka", melynek vége egy elég csúnya per lett. Paul ellen csoportos keresetet nyújtottak be a befektetők, akik most hiába várják a kártérítésüket. 

Paulnak nem kevesebb mint 1,3 millió dollárt, vagyis nagyjából 460 millió forintot kellene most kifizetnie a károsultaknak. Hat hónap telt el, és semmi sem változott, úgyhogy a méretes NFT-átverés áldozatainak is elfogyott a türelme. 

Hirdetés

Létrehozták tehát a loganpaulscams.com oldalt, ahol másodpercre pontosan nyomon lehet követni, mennyi idő telt el azóta, hogy Logan Paul megígérte, kártalanítani fogja az embereket. Ma egyébként a 223. napnál járunk. Maga az oldal ötlete is Paultől lett egyébként átemelve, ugyanis anno ő is kreált egy hasonló webes számlálót Dillon Danis MMA-bunyós kapcsán.

A CryptoZoo játékban ugyebár tojásokat kellett volna kikelteni, ezek voltak maguk az NFT-k. Volt idő, amikor több mint 2000 dollárt ért egy tojás, mivel azonban a játék befuccsolt, mielőtt hivatalosan is elrajtolhatott volna, a tojások már semmire sem jók. Épp ezért szeretnék visszakapni a pénzüket azok, akik vettek egy ilyen tojglit bízva abban, hogy a CryptoZoo egy valódi, működő játék lesz.

Logan Paul hiába ismerte el, hogy a CryptoZoo elkészítéséhez bűnözőket és szélhámosokat alkalmazott, jelenleg a károsultaknak nem sok egyéb lehetősége van a fenti weboldalon túl annak, hogy bármilyen módon előremozdítsák az ügyet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)