Hirdetés

Már játékokat is lehet streamelni egy népszerű, felnőtteknek szóló webkamerás oldalon

|

Ha már a Twitch korlátozza a magamutogatást, a Chaturbate betölti az űrt.

Hirdetés

Néhány női streamer próbálja feszegetni a Twitch határait, aminek általában ideiglenes tiltás és/vagy szabályzatmódosítás lesz a vége, de a pezsgőfürdőből streamelés és a műfülnyalogatás után is vannak még módszerek, amikkel kiszolgálhatók azok, akik játékok helyett inkább szoftpornót néznének a platformon.

Ugyanakkor nem lehet bármeddig elmenni, de sebaj: itt jön képbe a Chaturbate, egy élő kamerás pornóoldal.

Hirdetés

Az üzemeltetők bejelentették, hogy most már hivatalosan is engedélyezett a játékok streamelése, de egyelőre a fejlesztőknek kell alkotásaikat elküldeni jóváhagyásra. A támogatott címek listáján természetesen rengeteg szexjáték szerepel, de nem kizárólag azok. Az engedélyeztetésre egyébként azért van szükség, hogy nehogy bárki szót emeljen, amiért játéka meztelen testekkel együtt jelenik meg.

Nem valószínű, hogy a legnagyobb kiadók is beállnak a kezdeményezés mögé, ahogy az sem, hogy a Twitchen testükkel népszerűvé váló hölgyek áttérnek majd, de ki tudja, mit hoz a jövő...

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)