Hirdetés

Már készül a Sonic, a sündisznó második része

|

A Sonic film folytatást kap, és a Paramount megerősítette, hogy az első rész rendezője is visszatér, már el is kezdődtek a munkálatok.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó megjelenését megelőző kisebb botrányok után kevesen gondoltuk volna, hogy a videojáték adaptációk terén megszületik a fehér holló, azaz egy élvezhető film, ami az eredeti játék rajongóinak is ad valamit. Ami a kritikai sikernél is fontosabb, hogy a kasszák csilingelése is jelezte, hogy elégedettek a nézők, így hivatalosan is jöhet a folytatás.

Hirdetés

A második rész rendezői székét ismételten Jeff Fowler foglalja majd el, amit ő a Twitteren meg is erősített. Azt is elárulta, hogy egyelőre még csak az előkészítő munkálatok és a forgatókönyv kalapálása zajlik, tehát nem tud pontos adatokkal szolgálni arról, hogy mikor kezdődik a szereplőválogatás és a forgatás.

Itt most kis spoiler következik, óvatosan olvassatok tovább!

Az első mozi végén láthattuk, hogy Tails is megérkezett a Földre, hogy felkutassa Sonicot, ami azt is jelentheti, hogy a játékok több közkedvelt szereplője is felbukkanhat majd, például Knucklesnek nagyon tudnánk örülni. A piros hangyászsün a videojátékokban először Sonic ellenfeleként tűnik fel, így e köré a második filmben is fel lehetne húzni egy érdekes rivalizálást. Ha pedig még a Chaos Emerladok is előkerülnének, akkor talán még egy nagyobb univerzumot is útnak indíthat a stúdió.

Ti milyen irányba indulnátok Sonic történetével a folytatásban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)