Hirdetés

Már magyar szinkronnal is paráztat a Five Nights at Freddy's mozi

|

Kezdődik a rémálom, egyúttal megvan a film magyar címe is.

Hirdetés

Nemrég magyar szinkronnal már a frászt hozta ránk a Five Nights at Freddy's film előzetese, most viszont a magyar forgalmazó végre közzétette a szinkronos trailert is. Ennek köszönhetően pedig már azt is tudjuk, hogy a film Öt éjjel Freddy pizzázójában címmel érkezik hozzánk. 

A kedvcsináló alapján a Scott Cawthon játéksorozatából ihletet merítő film pontosan annyira bizarr és félelmetes lesz, mint az eredeti széria volt.

Hirdetés

A sztori szerint Mike Schmidt (Josh Hutcherson) éjjeli műszakos biztonsági őr lesz a már évek óta bezárt Freddy pizzázójában, itt azonban ugyebár esténként életre kelnek a különböző animatronikus kabalaállatok, és elkezdik szedni az áldozatokat. Mike-kal tart kislánya is, így a férfi elsősorban őt akarja megmenteni.

Íme a friss, ropogós, magyar szinkronos előzetes:

A Five Nights at Freddy's film elérhető lesz a Peacock streamingplatformon, de mozikban is bemutatják. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)