Hirdetés

Már nem is kérdés, hogy Dr Disrespect melyik battle royale játékot preferálja

|

A streamer kijelentései alapján elég egyértelműnek tűnik, hogy melyik a kedvence a felhozatalból.

Hirdetés

Már közel sem számítanak akkora szenzációnak a battle royale címek, mint jó néhány évvel ezelőtt, de azért továbbra is kifejezetten népszerű ez a műfaj, ráadásul elég sok, alapjaikban hasonló, de amúgy egészen különböző játék áll rendelkezésre a piacon. A különböző helyeken közvetítő streamerek előszeretettel is nyúlnak ezekhez a játékokhoz, a közvetítéseivel és különféle botrányaival ismertté vált Dr Disrespect pedig nemrég elég határozottan ki is állt az egyik ilyen cím mellett.

Dr Disrespect élő adása során egy néző arról írt, hogy a Call of Duty: Warzone halott, ennek pedig a széria játékosai látják a kárát. Erre reagálva a streamer elárulta, hogy szerinte a Warzone egy teljesen másfajta játék, amit azért szeret, mert pontosan tudja, mit is fog tőle kapni: véleménye szerint talán a legszórakoztatóbb battle royale-élményt.

Hirdetés

A streamer úgy érzi, van valami a Warzone-ban, amivel sem a Fornite, sem pedig az Apex Legends nem tudja felvenni a versenyt, és szerinte nagyjából minden megvan a játékban, hiszen gyors ütemű és folyamatosan leköti az embert.

Arról is beszélt, hogy a Valorant pedig ennek egy jófajta ellentéte, így a jelek szerint nem is bánja, hogy jelenleg az Activision és a Riot Games alkotásai között ingázik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)