Hirdetés

Már Rick és Morty szerepében is játszhatunk a Rainbow Six: Siege-ben, és ez szürreális

|

Megérkezett a harmadik csomag Rick és Morty témájú skin a Rainbow Six: Siege-be, ezúttal a két főszereplőt formálhatjuk meg.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege valaha egy némileg a realizmusra törekvő taktikai akciójáték volt, és ugyan a játékmenet maga nem vesztett komolyságából, feszültségéből, nehezebb úgy beleélni magunkat az eseményekbe, hogy közben Rickkel vagy Morty is ott van a terrorelhárítók között.

Nem ez az első alkalom, hogy az adult swim sorozatának elemei megjelennek a Ubisoft játékában: korábban Mr. Csicskának (Mr. Meeseeks), Krombopulos Michaelnek, és a patkány-Uborka Ricknek is öltöztethettük az operátorokat, de most új szintet sikerült elérni.

Hirdetés

A harmadik Rick és Morty csomag két skint tartalmaz: aki ezt megvásárolja, Fuze-t Mortynak, Doc-ot pedig Ricknek öltöztetheti. Természetesen csak maszkokat és a karakterektől kölcsönvett ruhát viselnek a karakterek, nem lesz belőlük rajzfilmfigura, de így is nagyon bizarr az egész.

A karakterek egyenként 2160 Siege kreditbe kerülnek, párban 4080-ért vásárolhatók meg, és jár melléjük háttér, fegyverskin, valamint Squanchy és Kakiskuki uras (Mr. Poopybutthole-os) figyegő.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)