Hirdetés

Mario most már hivatalosan sem dolgozik vízvezetékszerelőként

|

Történelmi pillanathoz értünk: a Nintendo is elismerte, hogy Mario mindent csinál, csak vízvezetéket nem szerel.

Hirdetés

Tudtátok, hogy Mario eredetileg asztalos volt? A Donkey Kong játékban, melyben először láthattuk, még egy építkezésen szállt szembe a majommal, utána kellett szakmát váltania a Mario Bros. miatt, ahol sok volt a föld alatti pálya. 

Hirdetés

Azóta nagyon sok mindent csinált, elsősorban gombalényeket és teknősöket abuzált, de láthattuk sportolni, viselt orvosi köpenyt, meg ki tudja, mi mindent tett még. A Kotaku szúrta ki, hogy a Nintendo most frissítette a hivatalos leírást, kiemelve, hogy válogatott sportokban és autóversenyek során is megállja a helyét, azonban vízvezetékszerelőként már nagyon régen dolgozott. Szóval ha bárki kérdezi, mivel fogalkozik most Mario, a válasz az, hogy szakmáját elhagyva válogatott sportágakban igyekszik a maximumot nyújtani, illetve nyulaknak segít nyulakat ölni. Ez ám az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)