Hirdetés

Mark Hamill beugrott, hogy segítsen Cameron Monaghannek eljátszani a Star Wars Jedi: Survivor főszerepét

|

Monaghan cserébe megmutatta Hamillnek, hogy kell játszani a játékot.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order sikere után nem annyira meglepő, hogy az Electronic Arts nem spórol a Star Wars Jedi: Survivor marketingjén sem - bár Mark Hamillt ismerve valószínűleg szívességből is részt vett volna a játék reklámjában (igazából nem tudhatjuk, nem ingyen ment-e).

Ma, egy nappal a megjelenés előtt került fel a Jedi Coaching Sessions trailer, amiben láthatjuk, ahogy a Cal Kestist alakító Cameron Monaghan gyakorol, miközben a Luke-ot játszó Hamill instruálja őt azzal kapcsolatban, hogyan lehet még jobb jedi.

Hirdetés

Már az első játék felvételei során is bizonyította, hogy megy ez neki, de ha Hamill meg akarná mondani, hogyan kell ezt igazán jól csinálni, mi is hagynánk neki. Talán a popcorndobálás nem a leghatékonyabb módszer, ám ebbe nincs jogunk beleszólni. 

A Star Wars Jedi: Survivor április 28-án jelenik meg, hamarosan a mi tesztünk is érkezik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)