Hirdetés

Markiplier is szerepelt volna a Five Nights at Freddy's filmben, ezért nem jött össze a cameo

|

A videós sokat tett a széria népszerűségéért, végül saját projektje miatt lemaradt az adaptáció forgatásáról.

Hirdetés

Világszerte október végén/november elején kerül mozikba a Five Nights at Freddy's horrorfilm, stílusosan a halloween köré időzítve, Magyarországon például november 2-től lesz látható. A magyarul Öt éjjel Freddy pizzázójában címmel futó projekt a kasszasikereket gyártó Blumhouse Productions újdonsága lesz, a stúdiót vezető Jason Blum szerint pedig már azelőtt visszahozta az árát, hogy egyáltalán bemutatták volna, köszönhetően a streaming- és mozis forgalmazásnak. 

Úgy volt, hogy a Five Nights at Freddy's széria népszerűségéhez nagyban hozzájáruló tartalomgyártó, a FNaF királyának becézett Markiplier (akit pár éve a Forbes a játékvilág legbefolyásosabb személyének nevezett) is fel fog bukkanni a filmváltozatban, azonban ez meghiúsult. 

Hirdetés

Hogy mi történt, arról Markiplier maga számolt be egy pár napja közzétett videójában a 35,6 millió feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornáján. A videós szerint az Öt éjjel Freddy pizzázójában és a saját filmje, az Iron Lung forgatásai egybeestek, így nem jött össze az általa nagyon várt szereplés: semmi másról nem volt szó, minthogy véletlenül ütköztek a menetrendek. Két napot kellett volna ott lennie a Five Nights at Freddy's munkálatainál, de pont abban az időszakban, amikor minden másodpercre szüksége volt ahhoz, hogy olyan legyen a saját filmje, amilyennek szerette volna, a cameóhoz viszont oda kellett volna repülnie, majd vissza, ami túl sok kiesést jelentett volna. Ekkor Markipliernek meg kellett hoznia a nehéz döntést, és nem várta el, hogy a Freddy's stábja bármilyen kompromisszumot kössenek az ő érdekében, amiképpen abban is bízott, hogy ez fordítva sincs így. 

A tartalomgyártó azt is elmondta, hogy ez nem a pénzről szólt, nem is kért volna a szereplésért fizetést, egyszerűen csak szeretett volna játszani a filmváltozatban. A meghiúsult kollaboráció kapcsán pedig nincs neheztelés sem benne, sem a Five Nights at Freddy's stábjában: 

"Semmi ellenségeskedés nincs köztem és a stáb, valamint Scott [Cawthon, a FNaF játékok atyja] között, vagy bármi ilyesmi. Egyszerűen csak nem működött a dolog. Ez nem jelenti azt, hogy nem támogatom, vagy hogy nem szurkolok a sikeréért."

Markiplier azt mondta, hogy egyelőre nem árulhatja el, milyen szerepe lett volna az Öt éjjel Freddy pizzájójában filmben, mert még nem mutatták be, de remélhetőleg a premier után ez is kiderül. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)