Hirdetés

A Sony egy egész metrót szentelt a Pókembernek

|

Már hatalmas a hype a hamarosan megjelenő Marvel's Spider-Man körül, de a Sony a biztonság kedvéért ad neki még egy utolsó löketet.

Hirdetés

New Yorkot a valóságban leginkább a nevezetességei miatt ismerjük, viszont a képregényrajongók számára elsősorban Peter Parker szülővárosaként lehet ismerős. Ezt természetesen a Sony is szem előtt tartotta és egy igazán különleges reklámkampánnyal készülődött a közismert nagyváros lakói számára.

Hirdetés

A Twitteren egyre több felhasználónak tűnik fel, hogy a New York-i metró teljes egészében Pókember színeiben tündököl, az oldalán egy hatalmas, gyakorlatilag eltéveszthetetlen grafikával, valamint elszórtan egyéb Pókemberrel kapcsolatos motívumokkal.

Erről tudunk nektek mutatni pár képet:

De igazán akkor üt nagyot a dolog, ha videón is megnézitek:

A Marvel's Spider-Man megjelenése szeptember 7-én várható, kizárólag a PlayStation 4-re. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)