Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - jövőre érkezik a könyvtrilógia

|

Egy rakás könyvvel készülhetünk rá az új univerzumra a jövő év elejétől.

Hirdetés

A Titan Books hivatalosan is bejelentette a Mass Effect: Andromeda könyvek megjelenési tervét. Júniusban már szóba kerültek a kötetek, de akkor még négy volt tervben. Úgy néz ki, hogy trilógia lesz a sorozatból, aminek az első kötete 2017. március 28-án érkezik.

A nyitó darab címe Mass Effect: Nexus Uprising lesz, amit a Jason M. Hough és K.C. Alexander páros vetett papírra. Ez követi majd a Mass Effect: Annihilation, Catherynne M. Valente tollából, végül pedig a Mass Effect: Initiationnel zárunk, amit N.K. Jemesinnek köszönhetünk. Érdekes egyébként, hogy az Initiation lett volna az eredeti tervek szerint az első kötet, de végül ezt őszre tolták.

A negyedik sztorit elvileg a Mass Effect játékok kreatív rendezője, Mac Walters írta volna, de ez úgy néz ki, hogy nem fog megvalósulni, legalábbis egyelőre. A későbbiekben még megjelenhet, de egyelőre nem ez a stúdió prioritása.

"Amikor először bejelentettük a partneri viszonyunkat a Titannel, akkor az volt a terv, hogy írok egy negyedik könyvet, ami összekötné a sztorit a filmmel, amiről egyébként még mindig tárgyalunk. Aztán én lettem az Andromeda kreatív rendezője, és az lett a prioritásom."

- nyilatkozta.

Walters elmondta a Eurogamernek, hogy a negyedik kötet még mindig befuthat, ha a közönség jól fogadja az első hármat, és meglesz az igény egy esetleges átkötő történetre a film előtt. Utóbbiról még mindig nem tett le a BioWare, pedig 2010 óta nem sokat hallottunk róla. Talán majd az Andromeda sikere megpörgeti a munkálatokat a mozi kapcsán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)