Hirdetés

Master Chief arca után már a hátsóját is megnézhették a Halo-rajongók

|

A Paramount-féle Halo-sorozat tovább borzolja a széria rajongóinak kedélyeit.

Hirdetés

Nem kevés Halo-rajongó akadt ki azon, hogy a jelenleg is futó új tévésorozatos adaptáció legelső részében megmutatták nekünk Master Chief arcát. Volt, akinek az egész koncepció nem tetszett, másik azon borultak ki, hogy ezt már ilyen hamar meglépték az alkotók. 

Nos, a Halo-sorozat készítői itt még messze nem álltak meg, ugyanis a harmadik epizódban már a teljesen pucéran feszítő John-117 fenekét is meg lehetett csodálni.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, a rajongók egy része ismételten a plafonon van, és hangot is adnak elkeseredésüknek, mely szerint az alkotógárda egyáltalán nem érti azt, hogy mire is lenne szükségük, mire vágynának a sorozat kapcsán - a jelek szerint nem Master Chief fenekére.

Persze mindenki megnyugodhat: a Halo-tévésorozat a játékok szempontjából nem számít kánonnak, a videojátékok Master Chiefjének popóját továbbra is homály (és egy Mjolnir testpáncél) fedi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)