Hirdetés

Így nézne ki A Faun Labirintusa egy 8-bites játékkonzolon

|

Amíg nem volt a CineFix, addig nem is tudtuk, hogy mennyire szeretnénk 8 bites filmadaptációkat játszani.

Hirdetés

Rengeteg filmből készülnek videojátékos adaptációk és habár a legtöbbjük elég silány minőségűre sikeredik, néha azért még így is szívesen belegondolunk abba, hogy milyen formában lehetne feldolgozni egy-egy klasszikust. A CineFix is rendszeresen foglalkozik ezzel, hiszen 8-bit Cinema sorozatukban már olyan ismert alkotásokat dolgoztak át, mint A remény rabjai vagy a Mad Max: A harag útja.

Ezúttal ismét egy jól ismert rendező nagyon híres filmjét választották ki a srácok, ugyanis Guillermo Del Toro elborult fantasy mozija, A Faun labirintusa volt a kiszemelt áldozat. A videojátékok világában köztudott tény, hogy Del Toro-nak nincs nagy szerencséje a játékfejlesztői ambícióit illetően, így még inkább fáj a szívünk, hogy a CineFix alkotása csak videó formájában elérhető, de egyelőre valahogy beérjük ennyivel.

Nektek hogy tetszik? Melyik filmet tudnátok még elképzelni az NES hardverén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)