Hirdetés

Még idén megtudjuk, hogyan folytatódik Geralt története a The Witcher 3 után

|

A The Witcher: Corvo Bianco eseményei ott kezdődnek, ahol a Blood and Wine kiegészítő cselekménye lezárult.

Hirdetés

Még a legoptimálisabb esetben is legalább két évre vagyunk a következő teljes értékű The Witcher játék megjelenésétől, ám ez nem jelenti azt, hogy a rajongók ne számíthatnának vajákos tartalmakra. Egyrészt nem titok, hogy Andrzej Sapkowski már javában írja regényfolyama legfrissebb felvonását, magyarul is megjelenik egy pöpec társasjáték, valamint a Netflix is adósunk még egy animációs produkcióval a Laurence Fishburne-nel erősítő élőszereplős sorozat negyedik évadán felül.

De ezzel nincs még vége, mivel kiderült, hogy idén sem szakad meg a CD Projekt RED és a Dark Horse közötti gyümölcsöző együttműködés, ami már több, kimondottan élvezetes képregényt eredményezett. És már készül is a következő, ötrészesre tervezett történet Corvo Bianco címmel. Az első füzet május 8-án debütál angolul, de nem lepődnénk meg, ha később magyarul is megjelenne.

Hirdetés

Bartosz Sztybor írja a sztorit és a Corrado Mastantuono panelein helyet kapó dialógusokat, a címe pedig nem véletlenül cseng ismerősen. Corvo Bianco ugyanis annak a borászatnak a neve, amit Geralt jutalmul kap a Toussaint úrnőjének tett szolgálataiért cserébe, és ahova visszavonul a kaland végén. A hivatalos oldalon olvasható szinopszis szerint  Geralt hamar hozzászokik az egyszerűbb és nyugalmasabb élethez Yennefer oldalán, de nem élvezheti sokáig, mivel a múltja - mint már nem először az élete során - utánanyúl.

Sztybor az új kalandot a fantasy és a western keverékeként, Sapkoski, Clint Eastwood és Sergio Leone előtti főhajtásként írta le:

"Képzeljétek csak el, hogy Yennefer párbajozik egy másik varázslóval és Geralt megtámad egy postakocsit. Corvo Bianco volt az álma, de harcolnia kell érte."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)