Hirdetés

Megérkezett a The Last of Us utolsó részének előzetese, brutális lezárásra számíthatunk

|

Nyakunkon a The Last of Us széria évadzárója, magyar felirattal mutatjuk az utolsó előzetest.

Hirdetés

Ma már nézhető az HBO Maxos The Last of Us sorozat utolsó előtti, nyolcadik epizódja, ami valószínűleg sokak számára az eddigi legakciódúsabb, egyben legkegyetlenebb rész is lesz, de közben azt sem szabad elfelejteni, hogy immár csak hét napra vagyunk a tényleges lezárástól, a kilencedik résztől.

Ennek futott be most a nem túl hosszú, de annál érdekesebb előzetese, melyben ugyan csak pár pillanat erejéig, de felbukkan Ashley Johnson is - tudjátok, az eredeti játékban ő szinkronizálta Ellie-t, és már jó ideje tudtuk, hogy Troy Bakerhez hasonlóan (aki a játékban Joel szinkronhangja volt) ő is fel fog tűnni az HBO adaptációjában.

Hirdetés

Akik játszottak 2013-ban (vagy azt követően) az eredeti játékkal, pontosan tudják, hogy milyen szívfacsaró befejezés vár ránk, az újoncoknak pedig legyen elég annyi, ha eddig tetszett nektek a sorozat, akkor bűn lenne kihagyni annak fináléját. 

Közben pedig ne feledjétek, ma este 8 órakor jön a nyolcadik rész spoileres kibeszélője, amit élőben nézhettek a GameStar YouTube-csatornáján.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)