Hirdetés

Meghalt egy stábtag az utolsó Resident Evil film forgatásán

|

Milla Jovovich dublőrjének egyik karját amptuálni kell, egy másik stábtag pedig belehalt sérüléseibe a Resident Evil: The Final Chapter forgatásának utolsó napjaiban.

Hirdetés

Filmforgatás közben bármikor baj történhet. Egy nem megfelelően rögzített díszletelem, egy rosszul sikerült kaszkadőrmutatvány, vagy akár egy rossz mozdulat is veszélyeztetheti valaki testi épségét, ezért mindenkinek nagyon fegyelmezetten kell végeznie a munkáját.

Még a legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy valaki megsérül - Harrison Fordra például a Millenium Falcon ajtaja dőlt rá a Star Wars VII munkálatai közben. Arról bizonyára hallottatok már, hogy a sokat foglalkoztatott kaszkadőrnő, Olivia Jackson egyik karját amputálni kellett, miután még októberben, a Resident Evil: The Final Chapter forgatásán egy motoros ugratás közben egy kamera hidraulikus karjának ütközött. 

A bejelentés után pár nappal kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen súlyos baleset: december 3-án, miközben a stáb Dél-Afrikában dolgozott, Ricardo Cornelius stábtagot egy forgó tartóról leeső Hummer nyomott falhoz. Azonnal kórházba szállították, de a tüdeje gyakorlatilag használhatatlanná vált, és nagyon sok vért vesztett. Már a kórházban sem volt eszméleténél, nem sokkal később pedig elhunyt. A produkciós cég, a Constantin Film szóvivője elmondta, hogy véletlen baleset történt, és semmilyen módon nem tudták volna megakadályozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)