Hirdetés

Megható, ahogy a Destiny 2 játékosai segítenek egy 69 éves nőnek játszani a fiával

|

Ki mondta, hogy a Bungie akció-MMO-ja nem kötheti össze a generációkat?

Hirdetés

Nagy veszteség érte nemrég a Bungie-t és a Destiny közösséget, hiszen elhunyt a Zavala parancsnokot megszólaltató Lance Reddick, de még nem hallottunk minden felvételt, amit rögzítettek a színésszel, szóval még vár néhány könnyfacsaró pillanat a játékosokra. A rajongók összetartását jól mutatja, hogy a játékban rótták le tiszteletüket Reddick előtt azzal, hogy csapatosan zarándokoltak el a Destiny 2-ben Zavalához.

De nem csak ez a tett bizonyítja a játékosbázis erejét, segítettek egy 69 éves nőnek is, hogy játszani tudjon a fiával. A Redditen shrgae felhasználónéven posztoló asszony elmondta, hogy 2019-ben elég sokat játszott az első Destinyvel, majd az édesapja meghalt, és egyszerűen elvesztette minden érdeklődését a játék iránt. Nemrég azonban a fia győzködte, hogy vegye meg a Destiny 2: Shadowkeepet, hátha újra rákap az ízére, ő pedig úgy gondolta, hogy 9 dollárért megér egy próbát a dolog. 

"Nos, itt vagyok 69 évesen és újra a játék rabja lettem."

- jelentette örömmel a nő, és elárulta, hogy nagyon jól érzi magát a játékban, viszont megjegyezte, hogy sok mindent nem ért, különösen azt nem, hogy milyen fegyvereket tartson meg, hogyan válassza ki a felszerelését vagy éppen miket fejlesszen.

Hirdetés

A közösség gyorsan összefogott, bátorítottá shrgae-t, hasznos tanácsokkal és útmutatókkal látták el, még néhány barátkérést is megejtettek. Shrgae aztán azt írta, hogy bár a fiával sikerült legyűrnie a Witch Queent, így is mindig az utolsó helyen van a csapatban, az egyik próbálkozásuk alkalmával a gyerekének több mint 300 killje volt, neki pedig talán 20. Szereti a játékot, de kicsit bűntudata van a teljesítménye miatt. A nő további biztatásokat kapott a felhasználóktól, az egyikük például ezzel igyekezett lelket önteni belé: 

"Minél többet játszol, annál jobb leszel, csak folytasd! Tudom, hogy ha anyukám játszana a Destinyvel, akkor hiába lenne 0 killje vagy kellene újraéleszteni állandóan, én ugyanolyan izgalommal játszanék vele együtt."

Számos biztató kommentet érkezett, és konkrét tanácsokat is kapott, hogyan javíthatna a játékán, és előkerültek más idős gamerek is, hogy biztosítsák támogatásukról. A hozzászólások általánosságban véve szívmelengetőek, érdemes végigolvasni őket, ha kicsit ismét hinni szeretnének az emberiségben, és példát akartok arra, hogy a Destiny közösség nem is annyira toxikus. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)