Hirdetés

Megjelent a TheVR 10 évét feldolgozó dokumentumfilm, éppen rommá nézik a YouTube-on

|

Ahogy azt sejteni lehetett, hatalmas az érdeklődés TheVR Pisti és Jani saját ünnepi dokumentumfilmjére.

Hirdetés

Szeptember elején mi is beszámoltunk arról, hogy a TheVR csapata egy saját dokumentumfilmmel fogja megünnepelni ezt a kerek évfordulót. Nyilván egy ilyen visszatekintés nem két perc vagy két óra alatt készül el, szóval várni kellett egy keveset a publikálásra. Most viszont eljött a sokak által várt pillant, a TheVR hivatalos YouTube-csatornáján elérhetővé vált a srácok munkásságának első tíz évét feldolgozó dokumentumfilm.

Vannak ingadozóbbnak tekinthető hónapjaik (kinek nem), de az azért bátran kijelenthető, hogy a TheVR szinte kirobbanthatatlan a havi Twitch-nézettségi toplisták első helyéről, nézett óraszámban közel lehetetlen megszorongatni őket. Így pedig nem is csoda, hogy bár csak tegnap éjszaka óta vethették rá magukat a rajongók a videóra, jelen sorok írásának pillanatában már több mint 200 ezren nézték meg a THEVR10 dokumentumfilmet. 

Hirdetés

Nekünk különösen megdobogtatta szívünket az is, hogy a videóban felbukkan az a 2015-ös PlayIT beszélgetés is, ahol még anno mazur kérdezte a srácokat többek között jövőbeli terveikről is. Érdemes visszanézni ezt az anyagot is annak tükrében, hogy az akkori tervek időközben az évek során hogyan váltak valósággá. 

A dokumentumfilm elkészítésében egyébként "minőségellenőr és mindenes" pozícióban az a Duszka Péter is segített, akivel az Átjáróház című magyar film VFX trükkjei kapcsán mi is beszélgettünk tavaly decemberben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)