Hirdetés

Megjött a Microsoft Flight Simulator Dűne DLC-je, lebegő kontroller és ornithopterbe helyezhető Xbox is kíséri

|

Hamarosan látható lesz a Dűne: Második rész, aminek örömére a Microsoft Flight Simulator a Földön túlra visz bennünket egy ingyenes DLC-vel.

Hirdetés

Az év talán legjobban várt filmje a Dűne: Második rész, ami Frank Herbert könyvének remekül sikerült adaptációját folytatja. Az első felvonás elképesztő látványt és magával ragadó történetet kínált, nem várunk többet a második résztől sem.

A Microsoft Flight Simulator pilótái már ma kaphatnak egy kis ízelítőt a Dűne sivatagából, köszönhetően az új DLC-nek, ami Arrakis bolygójára repít bennünket.

A Flight Simulator érkezése óta először egy Földön kívüli bolygóra megyünk futurisztikus gépeket vezetni. Miénk lesz az ikonikus ornithopter kulcsa, amit különleges szárnyainak és kialakításának köszönhetően teljesen más élmény lesz irányítani, mint a játék összes többi járművét.

Aki persze egy fokkal tovább vinné a Dűne-élményt, az kis szerencsével megkaparinthatja a Dűne: Második rész inspirálta Xbox kontrollert, ami némi mágiának köszönhetően lebeg a polcra helyezett homokkupac felett. Egy különleges festésű Xbox Series S-t is felmarkolhatnak a legnagyobb rajongók, amennyiben kiválasztják őket az X-en február 13. és március 25. között futó nyereményjáték során.

Hirdetés

Mindkét új hardvert a Dűne színészei, Timothée Chalamet és Austin Butler mutatják be egy új videóban.

A Microsoft Flight Simulator DLC-je ingyenesen letölthető, a Dűne: Második rész pedig február 29-én kerül majd a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)