Hirdetés

Megtalálták a Magic: The Gathering Egy Gyűrű-kártyáját, közel 700 millió forintot is érhet

|

Nem kellett sok, hogy valaki rábukkanjon arra a lapra, amiből mindössze egyetlen egy darab van a világon, és így a gyűjtőknek elképesztő összegeket ér.

Hirdetés

Június közepén jelentek meg a Magic: The Gathering új kártyacsomagjai, ezek egyikében lapult az Egy Gyűrű-kártya speciális változata. Nagyjából hárommillió került forgalomba az angol nyelvű Collectors Booster csomagokból, így annak az esélye, hogy ezt valaki gyorsan megtalálja, minimális volt.

A rajongók, gyűjtők, streamerek és gyors meggazdagodásra vágyók persze hamar megkezdték a vadászatot, és a Wizards of the Coast június 30-án bejelentette, valaki megtalálta a különleges lapot. 

Hirdetés

A gyűjtői tárgyakat értékelő PSA is közzétette oldalán a kártyát, tehát valaki olyan bukkanhatott rá, aki pontosan tudta, milyen értéke van. A cég a The Wall Street Journalnek elmondta, a tulajdonos névtelenséget kért, miközben folyamatosan érkeznek az ajánlatok: a Dave and Adam's 1 millió dollárt, egy spanyolországi bolt pedig 2 milliót ajánlott - ez nagyjából 683 millió forint

Aki esetleg nem akar ennyit költeni kártyákra, az egyfelől ne mélyüljön el a Magic: The Gatheringben, de ha mégis, olcsóbban is vásárolhat csomagokat vagy játszhat a digitális változattal is. A sima, nem ennyire ritka Egy Gyűrű-kártya még használtan is 30 dollár környékén kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)