Hirdetés

Megvan a The Last of Us sorozat következő színésznője, nagyobb szerepet kap majd mint a játékban

|

Az HBO sorozata sok mindenben eltér majd az alapanyagtól, és ez Tess karakterén keresztül is megtapasztalhatjuk majd.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a The Last of Us sorozat stábja megtalálta Tesst. Az első játék elején ismerkedhettünk össze a karakterrel, akinek fontos szerepe volt az események beindításában. Tess ugyanakkor nem maradt velünk sokáig, ez viszont a szériában változhat.

A hírek szerint a karaktert Anna Trov (Frigne, Mindhunter) alakítja majd, és a szerződése kapcsán előkerült az az apróság is, hogy egyébként egy visszatérő karaktert kap.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy Tess túléli majd a sorozat elejét? A válaszra még jó sokáig várnunk kell, de azt a sorozat felelőse, Craig Mazin korábban már kijelentette, hogy a széria nagyban eltér majd az első játék sztorijától.

Érdekes lesz látni, hogy egyes karakterek története hogyan válik majd el az alapműben látottaktól. Ami Tesst illeti, kifejezetten örülünk, ha többet láthatjuk majd, mint a játékban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)