Hirdetés

Megvan, hogy kik rendezik a The Last of Us 2. évadának epizódjait

|

Neil Druckmann és Craig Mazin egy rakás ismert filmessel dolgoznak együtt.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Bella Ramsey (Ellie) és Pedro Pascal (Joel) mellett milyen új arcok bukkannak fel a The Last of Us sorozat következő szezonjában (a Dinát játszó Isabela Merced, a Jesse-t megformáló Young Mazino és az Abby-t megnyerő Kaitlyn Dever), azt viszont nem, hogy kik készítik. 

A showrunnerek, Craig Mazin és Neil Druckmann persze adottak, de mi a  helyzet a rendezőkkel? 

A Deadline számolt be róla, hogy a The Last of Us 2. évadának epizódjainál kik állnak majd a kamera mögött. Az előző felvonásból visszatér Craig Mazin és Neil Druckmann, valamint Peter Hoar is rendezni, aki nemrég egy Emmy-jelölést is bezsebelt a széria miatt.

Hirdetés

A többiek viszont újak lesznek:

  • Mark Mylod olyan sorozatokon dolgozott, mint az Utódlás, a Törtetők és a Trónok harca, míg filmek tekintetében ő jegyzi például A menüt is.
  • Kate Herron a Loki első évada mellett a Szexoktatáson és a Napkeltén is dolgozott.
  • Stephen Williams jó kapcsolatot ápol az HBO-val, hiszen részt vett a Watchmen és a Westworld produkciók munkálataiban is, de a legismertebb munkája valószínűleg a Lost - Eltűntek.
  • Nina Lopez-Carrado az A Million Little Things sorozatban merült el a leginkább alkotói oldalról, de a nevéhez kötődnek olyan showk is, mint a Perry Mason, az Odaát és A S.H.I.E.L.D. ügynökei. 

A rendezők közül Mark Mylod megnyerése lehet a legnagyobb ütőkártya, hiszen ő rendezte az Utódlás negyedik és egyben befejező évadát - azt, amelyik elvitt minden díjat a The Last of Us elől az Emmy-gálán, és amelyiken maga Mylod is szobrot kapott - ellentétben a TLoU-s Peter Hoarral. 

A második évad forgatása várhatóan február 12-én indul Kanadában, de a végeredményre csak valamikor 2025-ben számíthatunk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)