Hirdetés

Megvan, ki játssza Riley Abelt a készülő The Last of Us sorozatban

|

Már javában folynak a munkálatok, a sorozattal kapcsolatban pedig egyre több információ kerül napvilágra.

Hirdetés

Szuperül alakul az elmúlt időszak azoknak, akik ki vannak éhezve új The Last of Us tartalmakra. Január elején megtudtuk például azt, hogy milyen játékokra számíthatunk a TLoU univerzumban, továbbá néhány nappal ezelőtt a sorozat rajtjával kapcsolatban is érkezett egy egészen pozitív jelentés.

Az HBO tényleg nagyon jól haladhat a munkálatokkal, hiszen most újabb hír kapott szárnyra a stáb bővülésével kapcsolatban.

Hirdetés

Storm Reidet legtöbben szintén az HBO kínálatában elérhető Eufóriából ismerhetitek, ahol Gia Bennettként ismerhettük meg. Az amerikai színésznővel kapcsolatban néhány nappal ezelőtt jelentek meg pletykák, hogy csatlakozhatott a The Last of Us projekthez, mostanra pedig ez hivatalosan is megerősítést nyert.

Neil Druckmann, a Naughty Dog társelnöke, aki a sorozatban is fontos szerepet vállalt, a Twitteren köszöntötte Storm Reidet.

Storm Reid a The Last of Us univerzum Riley Abeljét fogja játszani, aki említés szintjén megjelent az első játékban, majd szerepelt az American Dreams című mini képregénysorozatban és a Left Behind egyjátékos DLC-ben is.

Riley Abel karaktere Bostonban ismerkedett meg Ellie-vel, akivel rögtön jó barátok lettek. Egyelőre nem ismerjük túlságosan a karakterét, a sorozatban való részvétele azonban szinte biztos garancia arra, hogy alaposabban megismerhessük őt, és ezáltal az egész The Last of Us világot. Ti elégedettek vagytok a sorozat szereposztásával?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)