Hirdetés

Így sem hallottad még a Super Mario zenéjét

|

Végtelenül cuki, enyhén komikus, és mégis hihetetlenül profi előadás. Népművelő rovatunk keretében a Melodica Men mutatkozik be egy olyan Super Mario zenei feldolgozással, hogy túlcsordul a pixeles szív.

Hirdetés

Vannak olyan dallamok, amelyek örökké velünk maradnak, készség szinten tudjuk dúdolni őket, azonnal tudjuk, hogy miről is van szó, ha felcsendül az első pár hang. A Super Mario zenéje ilyen, köszönet érte Koji Kondónak. 

Hirdetés

Szerencsére mindig akadnak olyanok, akik tesznek róla, hogy újra felidézzük a nagy klasszikust, legutóbb a Melodica Men alkotásába futottunk bele, amely fújós harmonikaszóval és alkalomhoz illő öltözékkel ünnepli az olasz vízvezetékszerelő fülbemászó dallamait. 

A srácok amúgy sokat tesznek a zene szeretetéért, oktatási projekteken is dolgoznak, minden tiszteletem az övék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)