Hirdetés

Ennél menőbb Raiden cosplay már nem nagyon lesz

|

Rengeteg igényes cosplay készül manapság, de a mozgó, működő kiegészítőkkel megspékelt daraboktól továbbra is leesik az állunk.

Hirdetés

Szeptember elején már mutattunk egy remek gyűjtést a legjobb Metal Gear cosplay-ekből, amelyek közt megtalálható volt az alábbi alkotás is, akkor azonban csak állókép formájában, pedig videón sokkal lenyűgözőbb az egész.

Az elkövető a japán Masazi, aki a Tokyo Game Show-t nyűgözte le ezzel a Raiden jelmezzel. Hogy mi se maradjunk ki a mókából, Masazi összeállt a Rescue the Princess csapatával, hogy elkészítsék az alábbi videót, amelyen nemcsak a jelmez részletességét, hanem a maszkot is megcsodálhatjuk, méghozzá működés közben. 

Egy ilyet azért megnéznék a PlayIT-en is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)