Hirdetés

Így néz ki a Metroid hősnője Unreal Engine 4-ben

|

Kíváncsi vagy rá, hogy Samus hogyan rohangál HD-ban? Itt megnézheted köszönhetően egy rajongónak és az Unreal Engine 4-nek. Azonnal játszanánk.

Hirdetés

A CryZENx néven működő YouTube videós nagyon szeretheti a Metroid sorozatot. Időt és energiát nem kímélve fogott bele egy projektbe, hogy megalkossa a játék hősnőjét, Samust a DX12-es környezetben.

A Sun Temple című demó inkább néz ki egy Infinity Blade térképnek, mintsem egy Metroid játék részének, de ettől függetlenül megcsodálhatjátok Samus felszerelését teljes HD-s pompájában Unreal Engine 4 alatt. Nagyon szeretnénk már látni valami hasonlót a Nintendo fejlesztőinek kezéből.

Mondjuk egy komolyabb ugráshoz egy erősebb hardver kellene, talán az NX lehet az, viszont ha egyszer a Nintendo tényleg úgy dönt, hogy készít egy next-gen Metroidot kíváncsiak leszünk, hogy az milyen lesz. Rajzfilmszerűen stilizált, vagy inkább ehhez hasonló - nektek melyik tetszene jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)