Hirdetés

Rajongói kisfilm készült a Metroidról

|

Idén harminc éves a Nintendo Metroid sorozata. Ezt ünnepelve egy amatőr filmes csoport ütős rövidfilmet készített a Zero Mission alapján.

Hirdetés

Augusztus 6-án volt harminc éve, hogy bemutatkozott a Nintendo máig is egyik legnépszerűbb karaktere, Samus Aran a Metroid-sorozattal. A kiadó nemrégiben beszélt ugyan az IP-k filmes és TV-sorozatos feldolgozásairól, de egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el.

Egy lelkes filmes csapatot azonban annyira megérintette a Nintendo nyilatkozata, hogy rögtön készítettek is egy előszereplős Metroid-rövidfilmet. Az Ideas for Hollywood pár perces videója a Metroid: Zero Mission történetét dolgozza fel.

A kisfilm nagyon hangulatosra sikerült, remélhetőleg a Nintendo ezt már nem fogja letiltatni a videómegosztóról szerzői jog megsértése miatt.

Mit szóltok a rövidfilmhez, el tudnátok képzelni egy egész estés mozit vagy sorozatot is a Nintendo-játéka alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)