Hirdetés

Meztelen Chun-Li miatt kellett megszakítani egy Street Fighter bajnokságot

|

Az egyik játékos elfelejtette kikapcsolni a modot.

Hirdetés

Ha egy játék modolható, és vannak benne női karakterek, szinte biztos, hogy készül olyan mod, ami levetkőzteti őket - mi több, a Gotham Knightsban a férfi főszereplőkkel is nyomulhattunk jelmez nélkül. Aki szeretné, csinálja, telepítse nyugodtan a nude modokat, senkinek nem árt vele, de ha egy profi versenyen akar szerepelni, jobban teszi, ha visszaállítja az eredeti állapotot.

Jó lett volna, ha ezt a tanácsot az egyik Street Fighter 6 bajnokság egy versenyzője is előbb látja, ugyanis félbe kellett szakítani a meccset a nem deaktivált meztelen Chun-Li mod miatt.

Hirdetés

A kommentátorok próbálták komolyak lenni, de nem tudták megállni röhögés nélkül. A streamet kezelők gyorsan elkapcsoltak a játékmenetről, majd kérték a mod deaktiválását, és miután ez megtörtént, folytatódhatott az összecsapás. Az alábbi tweetben megnézhetitek a pillanatot, munkahelyen és családtagok közelében nyilván nem érdemes.

A Street Fighter 6 kiemelkedően jó lett, milliók játsszák, és úgy tűnik, a Capcomnak most sikerült mindent jól csinálnia. Az, hogy a nude modokat nem lehetetlenítette el, egy kisebb, ám lelkes közönségnek teszi értékesebbé a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)