Hirdetés

Miért fizet valaki 7 millió forintot egy pornósnak, hogy játsszon vele Elden Ringet?

|

Szenzációs sztori rója a netes köröket a FromSoftware nagy sikerű játéka kapcsán, de mi azért nem vennénk mérget a hitelességére.

Hirdetés

Habár a FromSoftware nagy kitartást igénylő, nehezen teljesíthető játékai nem kifejezetten a széles közönségnek szólnak, a februárban megjelent Elden Ring sok szempontból enyhített a szigoron, így a kiváló értékelések hadát látva rengetegen repültek rá az elmúlt napokban.

A nagy népszerűség pedig kiemelt figyelmet jelent, amiből most egy főként felnőtt streamekben utazó webkamerás platform, a CamSoda is igyekszik kihasítani egy szeletet.

Hirdetés

Az oldal saját blogján nemrég megjelent egy sztori, mely szerint egy 29 éves amerikai srác, egy bizonyos Chris összesen 20 160 dollárt, vagyis a jelenlegi árfolyamon számolva 6,87 millió forintot fizetett egy camgirlnek, Charley Hartnak, hogy folyamatosan videóchateljenek, amíg ő kipörgeti az Elden Ring kampányát. Abban a korban, amikor a streamerek fürdővize is kelendő portékának számít, ez még nem is lenne teljesen hihetetlen, de a játékra fordított idő kissé gyanússá teszi a leírtakat.

A CamSoda ugyanis azt állítja, hogy Chris mindössze "40-valahány" óra alatt tolta végig a kalandot. A How Long To Beat adatai alapján a sztori teljesítéséhez ugyan csak átlag 42,3 órára van szükség, a páros viszont elvileg még "extrákkal" (ha értitek, mire gondolunk) felturbózott szüneteket is tartott. Ha ez tényleg igaz, akkor Chris nagyon ügyes játékos, hiszen a pikáns pihenők mellett az is lassíthatta a haladását, hogy menet közben még egy beszélgetésre is oda kellett figyelnie.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindezt figyelembe véve mi inkább arra fogadnánk, hogy a CamSoda az Elden Ring körüli hype-ra felülve, a történetet minimum kiszínezve próbálja elvinni a saját hírét a gamer közösségbe. Annál is inkább, mert a posztban az is szóba kerül, hogy a pandémia óta egyre több ügyfél igényel a camgirliktől olyan kevésbé hagyományos szolgáltatásokat, mint a közös játék, a főzés vagy a vacsorák.

Persze mindenki döntse el maga, hogy hisz-e a bulvársajtó által is felkapott sztorinak, mely szerint az erősen sztereotip Chrisnek minden fillért megért a 6,8 millió forintos kaland:

"Általában egyedül, a boxeralsómban játszom a kampányokat, miközben szénhidráttal (pizza, gyorséttermi ételek stb.) adagolom túl magam és energiaitalokat kortyolgatok. Kellemes volt magam mellett tudni Charley-t, mialatt a The Lands Betweent róttam. Egészen közelről megismerkedtünk, és mélyebb szinten kapcsolódtunk egymáshoz. Nagyra értékeltem a társaságát. Alig várom, hogy újra együtt streameljünk a következő nagy játék megjelenésekor."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)