Hirdetés

Miért rohannál vissza egy égő házba? Hát persze, hogy az Xbox-ért

|

Simán lehetne a konzolosok hőse az a férfi, aki kirohan egy égő házból, majd visszarohan az égő házba, hogy megmentse... az Xboxot.

Hirdetés

Kansasben nem csak Dorothy és Totó kerül furcsa helyzetekbe, egy férfira saját otthona gyulladt rá. Gyorsan ki is menekült a lángokban álló házból, amikor is eszébe jutott, hogy valami nagyon fontos bent maradt...

Az Xbox. Azt nem tudjuk, hogy melyik modell, de mit számít, hiszen mindegyik generáció ugyanolyan fontos, muszáj kihozni a lángok közül. Szóval hősünk visszarohant az égő házba, és sikeresen kimentette kedvenc konzolját. A kár egyébként 80 ezer dollár körül mozog, de kit érdekel, ha este már lehet nyomni a GTA 5-öt egy ideiglenes szálláson. Sajnos a nagy akció közben füstmérgezést kapott a férfi, de szerencsére megúszta komolyabb probléma és sérülés nélkül. A hírek szerint az Xbox is jól van, bár a trauma hatására kicsit nehezebben nyílik. Még a híradóba is bekerült a hét legizgalmasabb híre...

Köszönjük, ezen a héten már akkor tényleg mindent láttunk.

Címkék: #tűz
Platformok: Xbox
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)