Hirdetés

Mikor játszódik a Fallout sorozat?

|

Nem árt tudni, időrendben hol helyezkednek el az Amazon Fallout sorozatának eseményei.

Hirdetés

Mától nézhető az Amazon Prime Video kínálatában a Fallout sorozat, ami rengeteg új érdeklődővel ismerteti meg a franchise-t, és számos veterán lelkét simogatja. Felmerülhet a kérdés, és nem elhanyagolható infó, hogy mely évben zajlanak az események - szerencsére van erre egyértelmű válasz.

A Fallout franchise két vadhajtása keretezi az egész idővonalat: a többjátékos élményekre specializálódott Fallout 76 az első, és az élőszereplős sorozat az utolsó a jelenlegi sorban.

Hirdetés

A Fallout 76 az első felszínre lépő menedéklakók kalandozásait mutatja be nekünk 2102-ben, 25 évvel a "nagy háború" eseményei után. Kronológiailag ez az első történet, míg a Fallout TV sorozat a (jelenlegi) utolsó fejezet. A teljes menetrend a következőképp néz ki, nem bonyolult:

  1. Fallout 76 - 2102
  2. Fallout 1 - 2161
  3. Fallout 2 - 2241
  4. Fallout 3 - 2277
  5. Fallout: New Vegas - 2281
  6. Fallout 4 - 2287
  7. Fallout sorozat - 2296

Vannak egyébként visszaemlékezéssel foglalkozó jelenetek is, melyek 2077-ben, a háború kezdetén játszódnak. Ezek során láthatjuk Cooper Howardot (Walton Goggins), a Vault-Tec embereit és a kaliforniai bomba robbanását.

Rendhagyó módon a teljes Fallout sorozat elérhetővé vált az Amazonon, az egészet végignézhetitek egy havi előfizetési díjért cserébe, akár már a napokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)