Hirdetés

Millie Bobby Brown kedvenc videojátékait jó eséllyel te is próbáltad már

|

A Stranger Things sztárja meglehetősen elfoglalt mostanában, de nem ez nem jelenti azt, hogy ne tudna néha egy virtuális bokorban várni, amíg ellenfelei mind ki nem halnak előle.

Hirdetés

Tény, hogy a Netflix horrorsorozata hozta lendületbe Millie Bobby Borwn karrierjét, de a 18 éves színésznő mostanra már több más filmes projektben is szerepelt. Ráadásul meglehetősen keresett, ami azt jelenti, hogy folyton elfoglalt, és így kevés ideje marad a kontrollerrel bűvészkedni.

Ettől függetlenül a Wirednek adott, valójában a közönség által feltett kérdésekre válaszokkal szolgáló interjújában előkerült a videojátékok témája, Millie pedig gátlások nélkül kezdett mesélni arról, hogy megszállottan rajong The Sims 4-ért.

Hirdetés

Elmondta, hogy két kedvenc játéka a The Sims 4 és a Fortnite, és míg előbbiben van egy szeretett karaktere, aki jelenleg állatorvosként dolgozik, addig utóbbiban már nem ennyire fényes a teljesítménye. Millie taktikája ugyanis pont az, ami legtöbb kezdőé: ül a bokorban, amíg lehet, aztán lepasszolja valakinek a kontrollert, ha felpörögnek a dolgok.

A Stranger Things és az Enola Holmes sztárja nem is tartja magát igazi gamernek, szemben például a Netflix filmszériájában nála sokkal rutinosabb detektív bátyját, Sherlockot alakító Henry Cavill-lel, vagy a nemrég PC-s játékossá avanzsált Chloë Grace Moretz-cel. A színésznő beismerte, hogy általában véve nem szereti annyira a játékokat, mert nem túl ügyes bennük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)