Hirdetés

Milliókat követel a floridai Joker, amiért úgy érzi, beletették a GTA VI előzetesébe

|

És valljuk be, elég nehéz lenne nem észrevenni a hasonlóságot.

Hirdetés

Valószínűleg nehezen lehetne már olyan GS-olvasót találni, aki eddig legalább egyszer nem nézte meg a 2025-ben érkező Grand Theft Auto VI első előzetesét (mindenesetre alább megtaláljátok a videót, sosem árt ismételni), melyben felbukkantok olyan elemek is, amik teljesen egyértelműen valódi híradásokból lettek átemelve. Ilyen például a két kalapáccsal keménykedő zakkant hölgyemény, vagy épp a "floridai Joker". 

Az utóbbi a való életben nem más, mint Lawrence Sullivan, aki még 2022-ben került be letartóztatása után a hírekbe, nem mindennapi külleme miatt pedig elég nehéz lenne elfelejteni őt. Sullivan most eléggé pipa, amiért a hozzájárulása nélkül "került" be a játékba, épp ezért pénzt követel.

Hirdetés

Az alábbi videóban a floridai Joker háborog egy sort, amiért egyértelműen róla mintázták a trailerben látható játékbéli karaktert, majd konkrét kéréssel fordul a Rockstarhoz: fizessenek neki kompenzációként 1-2 millió dollárt. Kérdéses, mennyi esélye lenne bizonyítani az igazát egy esetleges perben, de az biztos, hogy a Rockstar egy ilyen videós "kérésre" nem fogja kinyitni a céges pénztárcát. Az egész sztoriban az lenne a végső poén, ha most a Jared Leto-féle Joker dizájnere pedig Sullivant perelné be, hiszen tőle nyúlta a stílusjegyeit. 

Ha a videó nem jelenik meg rendesen, akkor ide kattintva is meg tudod nézni.

Csak az összehasonlítás kedvéért itt van a GTA VI előzetese is: 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)