Hirdetés

Mindenki szerint borzalmas az új Halálos iramban játék

|

Tesztek még szinte nincsenek is, de a Fast & Furious: Crossroads felhasználói értékeléseit nem tűzi ki a falra a Bandai Namco.

Hirdetés

Egészen döbbenetes, hogy egyébként megbecsült, sok AAA játékot kezelő kiadók néha milyen igénytelen hulladékokat képesek piacra dobni, valószínűleg azért, hogy teljesüljenek egy átgondolatlanul megkötött szerződés feltételei. Két nappal ezelőtt jelent meg a Fast & Furious: Crossroads, amit a Project CARS-ért felelős Slightly Mad Studios készített, és a Bandai Namco dobott piacra.

Hirdetés

Már az első gameplay bemutató láttán is szörnyülködtünk, és a helyzet látszólag nem javult. Állítólag azon túl, hogy borzalmasan ocsmány és fapados a játék, még egy 2080 Ti-jal sem tudja tartani a 60 fps-t - nem véletlenül szerepel az ajánlott követelményeknél 2080

Steamen a 26 felhasználói értékelés többsége negatív, így a játék 38 százalékon áll. Sokan ekézik az optimalizálás és a billentyűzetes irányítás rendes támogatásának hiányát, de kritika érte az egyszerű játékmenetet, a rossz vezetési élményt, a hangokat, a hosszt (4 óra mindössze) és a fizikát is. Metacriticen a PS4-es változatnál van egy teszt, ami 30 pontos értékelést adott rá, és 13 felhasználói pontszám, melyek átlaga 3.2-t tesz ki. A PC-s változatnál 6 felhasználói értékelésből jön össze 1.8 pont. Mi kerestük a forgalmazót a sajtópéldánnyal kapcsolatban, de semmi biztatót nem tudtak mondani, talán jövő héten kapunk választ (de viszonylag könnyen el tudjuk engedni).

A legdurvább, hogy mindezek ellenére 60 euróba kerül, és 30 euróért elérhető hozzá egy Season Pass, mely 3 csomagot tartalmaz, bennük autókkal és kiegészítőkkel.

Külön érdekesség, hogy az Activision Metacritic-átlag alapján legrosszabb játéka a - tényleg rettenetes - Fast & Furious Showdown. Valahogy senki nem akar elég energiát tenni abba, hogy jól adaptálja az egyik legnépszerűbb filmes franchise-t, pedig biztos, hogy kifizetődne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)