Hirdetés

Mindent megtesznek a játékosok, hogy megtalálják a titkos tehenes részt a Diablo IV-ben

|

A játékosok összefogtak és a legenda nyomába eredtek, hiába mondta nekik a Blizzard, hogy nem érdemes.

Hirdetés

Kevés olyan ikonikus videójátékos legenda van, mint a Diablo híres-neves tehenes pályarésze. Míg az eredeti Diablo (1997) részét valóban nem képezte a terület, a kitartó és törhetetlen pletykák következtében a készítők úgy döntöttek, a folytatásba beleillesztik a titkos zónát.

Ez gyakorlatban annyit tett, hogy a játék legyűrése után, egy viszonylag összetett, és több lépésből álló folyamatot követően elteleportálhattunk a szóban forgó pályarészre, ahol magát a tehénkirályt és marháiból álló seregét kellett legyőznünk. Ha sikerrel jártunk, fáradozásaink nem maradtak jutalom nélkül, ugyanis egész komoly tárgyakat szerezhettek a csorda felett győzedelmeskedő játékosok.

Hirdetés

A Diablo III is továbbvitte a hagyományt, azonban a titkos tehenes terület helyett először egy teljesen eltérő pályarészt kaptunk (csak a harmadik évfordulón került be az NTCL, avagy a Not the Cow Level). A zóna a Whimsyshire nevet kapta, amelyhez 7 egyedi tárgy összegyűjtésével férhettünk hozzá. Az ezekből a tárgyakból elkészített bot segítségével teleportálhattunk a helyszínre, ahol egy meglepően színes, szivárványos látkép fogadott minket.

A Diablo IV megjelenése után is egyértelmű volt, hogy rövidesen ismét a titkos tehén-sziget nyomába erednek majd a játékosok, éppen ezért Rod Fergusson, a széria jelenlegi vezető producere hamar megerősítette, hogy nincs titkos szint a játékban, így kár is erőlködni a kereséssel.

Ezen kijelentés hallatán sokan csalódottak lettek, azonban annál többen voltak, akik nem hittek Fergussonnak, és csapatokba verődve kezdtek neki a keresésnek. A jelenlegi nyomok eddig sokkal inkább tűnnek erőltetettnek, mint tényleges bizonyítékoknak, azonban a keresési folyamat egyre inkább egy internetes kincsvadászattá kezd alakulni.

Egy elszánt Diablo-rajongó például a siker érdekében még egy Discord szervert is létrehozott.

Szerintetek sem került bele az a bizonyos tikos zóna a játékba, vagy csak kamuzott Fergusson?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)