Hirdetés

Steve Carell lehet a Minecraft film főszereplője?

|

Az Office, az Evan, a minden6ó főszereplője, a több animációs filmben is szinkronizáló Steve Carell is szerepet kaphat a 2019-re elkészülő Minecraft moziban.

Hirdetés

Egész pontosan 2019. május 24-ére tűzték ki a premier dátumát, ezért nem meglepő, hogy alig tudunk valamint a Minecraft filmről. Annyi biztos, hogy a rendező és az egyik író Rob McElhenney lesz, a másik író pedig Jason Fuchs, aki a Wonder Womanen dolgozik jelenleg. Már amennyire ez biztos lehet a mai filmes (különösen adaptációs) világban, ahol havonta pattan meg valaki egy projekttől.

A Variety úgy értesült, a főszerepre Steve Carellt kérték fel. Nem tudni, hogy a játékost megtestesítő karaktert, Steve-et alakítja-e, vagy valaki egészen mást - a Minecraft: Story Mode-ban sem ragaszkodtak a kékpólós fickóhoz.

Egyelőre megerősítés senki részéről nem érkezett. Bár Carell számára nem idegenek az animációs filmek, szinkronizált a Túl a sövényenben és a Gru-ban is, a trükk most az, hogy a Minecraft film élőszereplős lesz - kíváncsiak vagyunk, így hogyan teljesít. Kimondottan fiataloknak szóló, élőszereplős moziban már rég nem játszott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)