Hirdetés

Modderek belerakták a GTA V-be a Titanicnál elsüllyedt búvárhajót, mert ilyen világot élünk

|

Nem feltétlenül ízléses, de kétségtelenül kreatív koremlék született a katasztrófáról.

Hirdetés

A világ jelentős része figyelte lélegzetvisszafojtva, hogy mi történik a Titanic roncsaihoz induló Titan tengeralattjáróval múlt héten. Azóta már tudjuk, hogy a merülést szervező cég tulajdonosa, Stockton Rush a szakemberek figyelmeztetéseire fittyet hányva, négy utasával együtt indult el a végzetesnek bizonyuló útra.

Az óceán irtózatos nyomása alatt összeroppanó mini-tengeralattjáró katasztrófáját senki sem élte túl a fedélzeten tartózkodók közül, a Titan pedig érdekes szimbólumává vált az unatkozó milliárdosokkal szembeni globális ellenszenvnek.

Hirdetés

Emiatt a tragédiát feldolgozó internetes mémek között nem egy olyan akad, amely minimális empátiával űz gúnyt a Titan sztorijából. Többségük nem több egy-egy képre írt mondatnál, de akadnak olyanok is, akik időt és energiát nem spórolva egészen különleges módon emlékeztek meg a szomorú esetről.

Utóbbi csoporthoz tartozik a SkylineGTRFreakm néven dolgozó GTA-modder, aki néhány nap leforgása alatt létrehozta a Titan tengeralattjáró modelljét a GTA V-ben, amellyel a játékosok San Andreas partjai mellett fedezhetik fel a mélység titkait.

A játékban eleve is elérhető tengeralattjáró, így voltaképpen csak egy átskinezésről van szó - ez magyarázza egyébként, hogy a modban elérhető jármű kinézete miért különbözik a valóságtól.

Ugyanez a modder egyébként a kínai kémballonként elhíresült eszközt is létrehozta a GTA V világában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)