Hirdetés

Mogács új videójában ő minden gamer

|

Akármilyen műfajt is szerettek, valószínűleg egy kicsit ti is magatokra ismertek Mogács Dániel karaktereit látva.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy tavasszal megállt (vagy legalábbis nagyon lelassult) az élet, Mogács Dániel is streamelni kezdett, méghozzá The Witcher 3-at. A humorista azóta is kitartóan közvetít Twitchen, volt már nála terítéken Borderlands 3, FIFA, Red Dead Redemption, Call of Duty, Doom és GTA is, a napokban pedig a Mafia: Definitive Editionnel múlatta az időt.

Látszik, hogy főleg akciójátékokban utazik, de az új Xbox Game Pass reklámban sok különböző gamert személyesít meg.

Hirdetés

Láthatjuk, milyen szerinte a tipikus szimulátoros, szerepjátékos, stratégiai és FPS-es játékos, meg úgy általánosságban a gamerek. A fő üzenet persze az, hogy az Xbox Game Passban sokféle játék található. 

Öt évvel ezelőtt nagyon hasonló videókat csinált a néhai 576 Kbyte is Mucsi Zoltánnal, sőt, volt olyan, ami konkrétan erre a koncepcióra épült, csak konzollal.

A Game Pass fesztivál keretében egyébként vendégszerepelt csatornánkon egy Red Dead Online streamben, illetve később visszatért egy beszélgetésre. A linkeken megtaláljátok a kapcsolódó videókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)