Hirdetés

Napi büntetés: egész meglepő lett a Monster Hunter: World élőszereplős reklámja

|

A japán reklámstúdiók tudják, hogy hogyan kell felkelteni a közönség érdeklődését.

Hirdetés

A japán videojáték-reklámok híresen őrültek, és mi éppen ezért imádjuk az összeset. A Monster Hunter: Worldnél sincs ez másképp, aminek videójában egy lágy esésű öltönyben ebédelő úriember kezd szörnyeket utánozni.

Hirdetés

A játék ikonikus szörnyei mind bemutatkoznak a videóban Yamada-san jóvoltából. Ha ezután nekiálltok egész nap japán reklámokat bámulni, akkor ne minket hibáztassatok.

A csodálatos reklámhoz, egy behind the scenes videó is érkezett, amin látszik, hogy a stáb legalább annyira élvezte a felvételt, mint mi a végeredményt.

A Monster Hunter: World megjelenése 2018. január 26-án várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A PC-s verzió csak ősszel fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)