Hirdetés

Felkerül a Netflixre az 1995-ös Mortal Kombat film

|

Miközben készül az új Mortal Kombat mozi, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ez volt az egyik első videojátékfranchise, ami filmfeldolgozást kapott.

Hirdetés

Egy halom remek filmmel bővül a Netflix felhozatala a közeljövőben, ami jó hír az otthonmaradóknak, hiszen most sok kultikus alkotást pótolhatnak -  igaz nem a legjobb minőségben, hiszen az Európai Unió kérésére a szolgáltató kicsit csökkenti a bitrátát, hogy segítsen az európai internethálózat tehermentesítésében. Az friss filmek között között ott lesz az 1995-ös Mortal Kombat mozi is, ami ugyan csak erős jóindulattal nevezhető jó filmnek, ennek ellenére egy kultikus filmtörténeti csemegéről van szó. 

Hirdetés

Az a Paul W.S. Anderson rendezte, aki a mai napig előszeretettel nyúl videojátékokhoz az ihletért, az ő nevéhez fűződnek a Kaptár filmek is, jelenleg pedig egy Monster Hunter mozin dolgozik. Április elsején jó pár remek filmkíséretében landol majd a Mortal Kombat, tehát ha nem is feltétlenül emiatt, de mindenképp érdemes lesz végigpörgetni a kínálatot:

A film ugyan inkább szórakoztató, mint jó, de meg kell hagyni, hogy megvan a magához való bája, és a mára kissé nevetségesen ható effektek és kosztümök ellenére is jó látni, hogy a videojátékok szereplői a hollywoodi alkotókra is hatással vannak. Abban azért reménykedünk, hogy az éppen készülő Mortal Kombat film egy minőségibb alkotás lesz, mint elődje volt. 

Ti szerettétek a Mortal Kombatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)