Hirdetés

Így nyomják a játékot a klasszikus Mortal Kombat film sztárjai

|

Az 1995-ös adaptáció két főszereplője 24 év után újra tettek egy próbát az eredeti Mortal Kombattal, miközben érdekes részleteket árultak el a film forgatásáról.

Hirdetés

Sajnos a mai napig igaz, hogy egy kezünkkel, kevés ujjat használva is meg tudjuk mutatni az igazán jó videojátékos filmadaptációk számát, az pedig végképp sokat elárul a témáról, hogy az 1995-ös Mortal Kombat még 25 év után is az egyik legjobb és legszerethetőbb alkotás, és nem szükségszerűen magas színvonala, inkább a jól eltalált hangulat, és persze a nosztalgia faktor okán. Jelenleg is készül a sorozat következő mozis adaptációja, viszont az eredeti film két szereplője most az eredeti remekművet elevenítette fel egy nagyon nosztalgikus interjúban.

Hirdetés

Az eredeti film egyik legnagyobb erénye abban volt, hogy nagyon jól sikerült eltalálni a szereposztást, ebben pedig Robin Shou és Linden Ashby (vagyis Liu Kang és Johnny Cage) hatalmas szerepet játszottak. A két színész most a Hollywood Reporter kérésére újra kontrollert ragadott, hogy próbára tegyék magukat a Mortal Kombat első két részében, miközben felelevenítették a forgatási élményeiket.

Shou és Ashby legmaradandóbb élményei egyértelműen a harcjelenetek során szerzett sérülések, ugyanis a rendező, Paul W.S. Anderson akár a veszélyesebb jeleneteket is hajlandó volt újra és újra felvenni annak érdekében, hogy megszülessen a tökéletes felvétel.

A színészek egyébként egyáltalán nem bánják, hogy egy modern reboot készül a sorozat alapján, hiszen ahogy Ashby meg is jegyzi a videóban, sokkal több potenciál van a sorozatban, mint amit anno ki tudtak hozni belőle (ezzel persze utalva arra is, hogy a folytatás mennyire gyenge lett az eredeti filmhez képest).

Ti mire emlékeztek szívesen az eredeti Mortal Kombat filmből? Szerettétek Shou és Ashby játékát és akcióját a vásznon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)